Som enkelte måske har læst er YourCoach blevet en del af fodboldfamilien FrikkesConsult. YourCoach gør det indenfor klubsamarbejder ift. Gruppetræninger samt individuelle træninger.

I samme ombæring er Coach Frikke blevet et brand under samme paraply. Mens YourCoach henvender sig til spillere og klubber på Fyn er Coach Frikke mest aktiv på Sjælland og i Københavnsområdet. General Klubudvikling, events mv. ligger stadig i Frikkes Consult.

Med YourCoach får Frikkes Counsult endnu større mulighed for at udbrede den gode fodboldtræning samt muligheden for at udvikle yderligere på de mange muligheder, der allerede ligger i konceptet.

Foreløbigt er Coach Frikke repræsenteret på en selvstændig hjemmeside mens vi endnu benytte YourCoach’s eksisterende hjemmeside. På de sociale medier eksisterer begge underbrands samt naturligvis Frikkes Consult. YourCoach vil bestå som brand. Ligesom det bredde samarbejde der allerede eksisterer fortsat vil være det primære formål for YourCoach-

I løbet at kort tid vil der komme yderligere information ud om hvordan de 2 brands vil supplere hinanden til glæde for fodboldspillerne og klubber rundt om i landet.

Det kan også nævnes at der i Coach Frikke er blevet sammensat hele forløb, over 5 og 10 mdr. Inkluderende både, mentaltræning, fysiske tests og naturlig træning. Læs nærmere hér

 

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
YOUTUBE
Instagram