Hvert halvår påbegyndes processen, fra U9 årgangen og op, hvor jagten/drømme går på at komme med i klubbens overliggende A-hold. Typisk med en benævnelse af Elite, i enden.

Rigtig, rigtig mange fodboldspillere drømmer om, liiige at snige sig med, i A-truppen. At blive god nok til overbygningens A-hold osv.

I bund og grund er det drømmen og at spille på det bedste hold. Blive udfordret mod de dygtigste modstandere og ikke mindst det at kunne kalde sig 1. Holdspiller.

Hårdt arbejde slår ethvert talent af banen, hvis talentet ikke arbejder hårdt nok

Træneren siger ét, far og mor maner lidt til besindighed og venner siger noget tredje. Hvad og hvem skal man lytte til? 

Først og fremmest. Lyt altid til træneren. Han kender dig bedst (som spiller) bed ham om konkrete værktøjer til at nå målet/drømmen om, at opnå det, som forhåbentligt kun er et delmål på vej mod, at blive den dygtigst mulige fodboldspiller, – men som 15-18 årig. 

Uanset hvad, skal der arbejdes/trænes meget. Og der skal trænes endnu mere end hvad de fleste klubber tilbyder. Du skal selv ud og træne. Selvtræne. Arbejde målrettet og dedikeret. Og så er der alligevel ikke garanti for at det lykkes,i første hug.

Fortvivl ikke. Der er absolut ikke noget galt/forkert i at “toppe” senere – men der skal stadig trænes rigtig, rigtig meget. Fodbolden skal stadig prioriteres højt for at nå højest mulige “hylde”, senere i livet.

Meget ofte ændre billedet sig, over tid. De dygtigste/tidligst udvalgte topper , for fleres vedkommende, tidligt. Laget, lige under, arbejder lidt hårdere for at blive god nok og kan indhente de spillere der LIGE nu er lidt bedre.

F4D202FB-B1A7-49C1-A2B1-5152DAC28799

Det hele drejer sig om dedikation og hårdt arbejde.

Jeg hjælper rigtig gerne. Både ift. at køre 1:1 træninger, rådgive/vejlede/sparre omkring målsætninger og generelt tage temperaturen på spilleres aktuelle niveau.

Læs mere om individuel træning hér

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
YOUTUBE
Instagram