Vi har været lukket ned i en måneds tid nu og for os, som er vant at træne, tænke og se fodbold dagligt, er desperationen ved at være total. En ting er bolden og træningen men det sociale på holdet og i klubben lider i den grad også i øjeblikket.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Onq5NvfJvuM[/embedyt]

De social medier og nettet generelt flyder med inspirations- og selvtræningsvideoer og rigtig meget af materialet er super godt.

Dog vil mig bedste råd være at få sammensat dit træningsprogram, teknisk og fysisk. ift. styrker og udviklingspunkter.

Det kunne være perioden nu skulle bruges på at træne “det mindre gode ben” op eller tage tiden til at arbejde med, at specialisere sig: eksempelvis frispark, indlæg eller afslutninger.

Fysisk behøver ikke være vægttræning eller lange dræbende løberuter. Det kan også sagtens være “evnen til at arbejde medhøj intensitet” eller at styrke selve kropsstammen med basal fysisk øvelse og ved brug sf egen kropsvægt.

En individuel/privat træner, som jeg selv, kan være nøglen ift. at motivere, vejlede og strukturere dig og din hverdag. 1:1 vel og mærke.

Er du interesseret inst høre nærmer om hvordan Jeg kan hjælpe dig?

Tag fat I mig på info@frikkesconsult.com så vi sammen kan sørger for at du står stærkest muligt når bolden ruller igen – også på den anden side af sommerferien.

For inspiration kan du læse nærmere på: spilleruniverset på min hjemmeside.