INDIVIDUEL TRÆNING

INDIVIDUEL TRÆNING

Jeg tilbyder individuel træning til spillere som ønsker at dygtiggøre sig, specialiserer sig eller blot ønsker at være et skridt foran holdkammeraterne i bestræbelserne på at nå næste niveau i egen udvikling.

Den individuelle træning ligger i 2 separate brands; CoachFrikke samt YourCoach. Hvor CoachFrikke primært arbejder med spillere på Sjælland tager YourCoach sig at kunderne på Fyn.

Som en integreret del af individuel træning hos Frikkes Consult indgår mental coaching. At få hjælp til målsætninger og ikke mindst del-målsætninger samt redskaber til hvorledes disse opnås – er ligeledes på paletten. Ligeledes er der mulighed for fysiske tests samt fysiske træningsprogrammer og skadesforebyggelse gennem os.

Typisk er det 1:1 træning eller i små grupper af op til 2-3 spillere (venner/holdkammerater). Individuel træning er målrettet omkring specifikke og ønskelige temaer. Jeg samarbejder bl.a. med fodboldinspirator omkring individuel træning, Adam Coaching omkring mentaltræning samt  FysPlus på den fysiske del.

Jeg har skrevet lidt til bloggen omkring individuelt træning, hér.

Gå direkte til shoppen eller kontakt mig for yderligere spørgsmål/ønsker.

Telefon

+45 8190 5564

Email

info@frikkesconsult.com

Øvrige

CVR. Nr.: 25369114

Kom i dialog med os

7 + 14 =

Follow by Email
Facebook
Facebook
YOUTUBE
Instagram