INDIVIDUEL TRÆNING

INDIVIDUEL TRÆNING

Individuel fodboldtræning målrettet dig som ønsker at dygtiggøre dig gennem målrettet fodboldtræning, 1:1.

Jeg arbejder med glæden som det væsentligste redskab i træningen. Det skal, uanset hvor surt det måtte være, være sjovt at træne. Vi skal alle sammen hele tiden udfordres og afsøgte nye grænser for hvordan en træning kan sammensættes.

Hvad enten du er “topspiller” eller niveauet lige under, er drømmen og viljen, til at nå længst muligt, altafgørende for succes.

Glæden ved at træne, lysten til at blive endnu bedre og viljen til at arbejde målrettet og seriøst med detaljen, hvadenten det er en vending, et indlæg eller eller pasningen, så er der ikke andre end dig selv til at tage ansvaret for udviklingen.

Jeg er ikke et alternativ eller en konkurrent til din holdtræning. Men et seriøst og kompetent supplement til din holdtræning i klubben.

Jeg tilbyder individuel træning til spillere som ønsker at dygtiggøre sig, specialiserer sig eller blot ønsker at være et skridt foran holdkammeraterne i bestræbelserne på at nå næste niveau i egen udvikling.

Den individuelle træning ligger i 2 separate brands; CoachFrikke samt YourCoach. Hvor CoachFrikke primært arbejder med spillere på Sjælland tager YourCoach sig at kunderne på Fyn.

Typisk er det 1:1 træning eller i små grupper af op til 2-3 spillere (venner/holdkammerater). Individuel træning er målrettet omkring specifikke og ønskelige temaer. Jeg samarbejder bl.a. med fodboldinspirator omkring individuel træning, forskellige mentale trænere omkring mentaltræning samt  FysPlus og FysioLine på den fysiske del samt tests.

Jeg har skrevet lidt til bloggen omkring individuelt træning, hér.

Gå direkte til shoppen eller kontakt mig for yderligere spørgsmål/ønsker.

Telefon

+45 8190 5564

Email

info@frikkesconsult.com

Øvrige

CVR. Nr.: 25369114

Kom i dialog med os